Bog om digital kommunikation og markedsføring

Pas på mig! Jeg er ny i branchen

Sammen med min netværksgruppe, 30 Something, har jeg i 2019 udgivet e-bogen ‘Pas på mig! Jeg er ny i branchen’. “Pas på mig! Jeg er ny i branchen” er til dem, der gerne vil have foden indenfor døren i branchen for digital markedsføring og kommunikation. Vi har samlet den viden, man ikke får på studiet. Alt det, man først lærer på arbejdsmarkedet.

Videndeling er vores religion. Derfor er der heller ikke nogen catch, når du downoader bogen. Du tilmelder dig ikke noget nyhedsbrev og vi kontakter dig ikke bagefter og prøver at sælge noget.

Bogen er til dig – og vi forventer intet retur. Men, hvis du får noget ud af bogen, eller kender en der kunne få glæde af den, så spred ordet. Vores største håb for bogen er, at den bliver læst og brugt.Er du til mere læsning? Se mine anbefalinger af fagbøger her.

Kan du bruge min hjælp?

Marketingkonsulent med speciale i neuromarketing. Sammen optimerer vi dine marketingindsatser.

Email: [email protected]

Telefon: 22 87 39 67