Ydelser

NEUROMARKETING

Alt hvad du siger, gør og tænker er resultatet af hjernens reaktioner på omverden. Så hvis du forstår hjernen, er du allerede et stort skridt foran, uanset hvilket projekt du står overfor. Jeg har haft den neurovidenskabelige vinkel med mig, lige så længe jeg har arbejder med digital markedsføring. I dag bruger jeg dén viden i alle lag – lige fra strategi og taktik til kreativ udvikling og daglig eksekvering.

 

ANNONCERING

Reel eksekvering af annonceringen har jeg mere end 5 års erfaring med inden for en bred vifte af brancher. Med erfaring fra både kundesiden og bureausiden forstår jeg begge sider af bordet. Det betyder også, at jeg ikke er så pokkers tung at danse med. Og jeg inddrager og forklarer dig alt, på et niveau du kan være med på og et sprog du forstår. Så uanset om annoncering er helt nyt for dig, og du ikke rigtig ved hvor du skal starte, eller om du har kørt med et femcifret annonceringsbudget i mange år, så kan jeg hjælpe dig.

MEDIEHÅNDTERING

Laver du planer for din annoncering? Ved du, hvornår din annoncering har været en succes? Hvis ikke, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har lavet medieplaner for små og store budgetter og med små og store kanalmix. Medieplanen hjælper dig med at sætte et mål for din annoncering, hvilket du skal bruge, hvis du går efter succes. Udover medieplaner kan jeg også hjælpe dig med dialogen med mediebureauerne. Er du ikke inde i stoffet kan de være svære at forstå, og det kan være svært at vælge det rigtige bureau. Med mig på din side er du sikker på at finde et mediebureau, der passer til netop dig.