Annoncering på sociale medier

Jeg har arbejdet med annoncering siden 2013. Både på kundesiden og på bureausiden. Derfor kan jeg hjælpe dig med annoncering på sociale medier.

Den første annonceringsplatform jeg fik erfaring med var Google Ads – nærmere bestemt Search (AdWords). Det blev hurtigt overhalet af sociale medier, og jeg har i de sidste mange år haft fornøjelsen af at være strategisk, taktisk og eksekverende ansvarlig for mange kunder – lige fra oplevelsesbranchen til offentlige styrelser, filantropiske initiativer, FMCG og private virksomheder.

Konkret kan jeg hjælpe dig med annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og Pinterest.

Én ting jeg har lært over årene er, at møde opgaven og virksomheden på det niveau de er. Det betyder, at hvis annoncering på sociale medier er nyt for dig, så møder jeg dig på dit niveau og hjælper dig til næste stadie. Jeg kommer ikke flyvende ind fra højre og kaster om mig med floskler du ikke forstår. Fordelen ved at have udgivet en grundbog, undervist i sociale medier hos virksomheder og på uddannelsesinstitutioner i mange år er, at jeg kan forklare tingene på pædagogisk, at selv min mormor kan være med.

Kan du bruge min hjælp?

Marketingkonsulent med speciale i neuromarketing. Sammen optimerer vi dine marketingindsatser.

Email: [email protected]

Telefon: 22 87 39 67

Uanset om du er helt overbevist om at jeg er din nye wingwoman eller om du har brug for at få sat lidt flere ord på sagen, så er første skrift i processen at vi tager en dialog. Det kan være på skrift eller med et opkald – det er helt som det passer dig bedst. For vores begges vedkommende vil der være behov for afklaring og forventningsafstemning. 

Én ting vil jeg love dig – hvis jeg ikke er det rette match til dig, så giver jeg dig hellere end gerne et par anbefalinger til dygtige profiler i branchen, som du kan gå videre med!

Få kontakt

13 + 13 =

Kan du bruge min hjælp?

Marketingkonsulent med speciale i neuromarketing. Sammen optimerer vi dine marketingindsatser.

Email: [email protected]

Telefon: 22 87 39 67