Annoncering

Jeg har arbejdet med annoncering siden 2013. Den første annonceringsplatform jeg fik erfaring med var Google Ads – nærmere bestemt AdWords. Det blev hurtigt overhalet af sociale medier, og jeg har i de sidste mange år haft fornøjelsen af at være strategisk, taktisk og eksekverende ansvarlig for mange kunder – lige fra oplevelsesbranchen til offentlige styrelser, filantropiske initiativer og private virksomheder. 

Én ting jeg har lært over årene er, at møde opgaven og virksomheden på det niveau de er. Det betyder, at hvis annoncering er nyt for dig, så møder jeg dig på dit niveau og hjælper dig til næste stadie. Jeg kommer ikke flyvende ind fra højre og kaster om mig med floskler du ikke forstår. Fordelen ved at have undervist i sociale medier hos virksomheder og på uddannelsesinstitutioner i mange år er, at jeg kan forklare tingene på pædagogisk, at selv min mormor kan være med. 

Jeg hjælper dig også gerne med at håndtere alle dine annonceringsindsatser samt kampagneledelse. Men så skal du til siden om Mediehåndtering for at læse mere om, hvordan du kan få gavn af min hjælp til dét. 🙂 

Når du beder mig om hjælp til annoncering, kan det foregå på to niveauer.

Eksekvering

Her kan jeg hjælpe dig med opgaver som håndtering af din annoncering, content workshops, tekstforfatning til annoncer og evaluering af annonceringen.

Min primære opgave er, at få liv i din annoncering. Jeg tager mig ansvar for at holde budgetter, og du får løbende mine anbefalinger til hvordan vi kan optimere din annoncering, så du får mere for pengene (medmindre du hellere er fri for mine anbefalinger, naturligvis).

Én ting der ikke er til diskussion er, at jeg knokler for din succes. Det betyder, at jeg hver dag tjekker op på din annoncering og ser på muligheder for at optimere og effektivisere. Det er ikke noget du behøver forholde dig til – du skal bare vide, at dine annoncekroner er i trygge hænder hos mig.

 

 

Rådgivning

Her kan du gavne af mig til opgaver som gennemgang af jeres nuværende setup (evt. som workshop), udfordring eller udarbejdelse af en annonceringsstrategi og anbefalinger til et kanalmix der er bullseye ift. lige din forretning.

Har du brug for et par ekstra øjne til at se, hvordan I kan blive endnu bedre til annonceringen og få mere for pengene? Så er jeg også klar til at guide og udfordre jer. Formatet kan være alt lige fra en gennemgang af jeres setup til en workshop hos jer og sammen med jer.

 

 

Uanset om du er helt overbevist om at jeg er din nye wingwoman eller om du har brug for at få sat lidt flere ord på sagen, så er første skrift i processen at vi tager en dialog. Det kan være på skrift eller med et opkald – det er helt som det passer dig bedst. For vores begges vedkommende vil der være behov for afklaring og forventningsafstemning. 

Én ting vil jeg love dig – hvis jeg ikke er det rette match til dig, så giver jeg dig hellere end gerne et par anbefalinger til dygtige profiler i branchen, som du kan gå videre med!

Få kontakt

11 + 1 =

Kan du bruge min hjælp?

Marketingkonsulent med speciale i neuromarketing. Sammen optimerer vi dine marketingindsatser.

Email: [email protected]

Telefon: 22 87 39 67